Înscrie-te în CONCURS și poți câștiga
 UN PREMIU LA ALEGERE  în valoare de 💰   ~ 20.000 lei! 

  Mai multe COMENZI, mai multe ȘANSE de câștig!  

  🎉 Marea Extragere & 🎶 Super Eveniment cu un invitat surpriză!

  Pentru desemnarea câștigătorilor, vom organiza un SUPER Eveniment cu un invitat surpriză. Dorești să participi și să te notificăm din timp despre eveniment? DANu sunt decisNu.

  Prin trimiterea formularului de mai sus confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile de participare de mai jos.
  *Datele tale cu caracter personal sunt folosite în scopul bunei organizări a prezentului concurs – “Câștigă UN PREMIUN LA ALEGERE în valoare de ~20.000 lei” (în funcție de premiul ales) – ,în scopul desemnării câștigătorului și în scop de informare. Putem folosi datele tale personale și în scop de publicitate, precum concursuri și promoții, sau alte campanii. NU te vom bombarda cu spam-uri, asta este clar! 🙂
  Te asigurăm că datele pe care le vei furniza către noi prin formularul de concurs nu se vor oferi către alte terțe persoane fizice sau juridice.
  Ai dreptul să soliciți oricând în formă scrisă sau telefonic, ștergerea tuturor informațiilor cu caracter personal pe care le avem stocate în ceea ce te privește.

  În ce constă concursul “Câștigă UN PREMIU LA ALEGERE în valoare de ~20.000 lei”

  Participarea la concurs este voluntară și nu implică niciun cost din partea ta.  Înscrierea la concurs este posibilă doar dacă ai ales să comanzi cel puțin un BOX (burger, suc, cartofi și sos) din locația noastră.
  Pașii pentru a te înscrie la concurs:

  1. PRIMUL PAS
  Participarea se realizează în baza completări acestui formular de participare, disponibil exclusiv pe tableta din locația noastră – Parcarea Supeco C. Circumvalațiunii, Timișoara. Te poți înscrie de mai multe ori la concursul nostru, folosind aceleași date de contact, și adăugând numărul NOTA de pe bonul fiscal (vezi poză pentru a identifica corect serial bonului). Poți înscrie nr. de NOTĂ de pe bonul fiscal O SINGURĂ DATĂ! Te poți înscrie de mai multe ori, folosind un alt bon fiscal. Numerele de NOTĂ sunt date după un sistem complex și sunt UNICATE. Orice încercare de fraudare va duce la ANULAREA CÂȘTIGĂTORLUI extras, în caz că datele nu conincid. De ex. Nume sau Prenume trecute complet greșit, nr. de telefon invalid, adresă de email invalidă, nr. NOTĂ bon fals / inexistent, etc.

  2. AL DOILEA PAS
  Aici e simplu și ușor de urmat: 
  – follow la profilul de Instagram și de Facebook – BulldogBurger
  – un share pe story (public) pentru oricare postare legată de concursul nostru (pe Facebook sau Instagram).

  Perioada de desfășurare a concursului este 01 Mai 2023 – 01 Iulie 2023. Pot participa la concurs persoane cu vârsta minimă de 16 ani! 

  Care sunt opțiunile de PREMIU?

  Atunci când te înscri la concurs, vei avea opțiunea de a selecta premium pentru care realizezi înscrierea la concursul nostru. 

  Opțiunile disponibile sunt următoarele:
  – Operație estetică de mărire a sânilor* (doar dacă ești femeie și ai +18ani)
  – Operație estetică de implant păr* (doar dacă ești bărbat și ai peste +18ani)
  – Un Scooter Vespa unicat
  – O vacanță la mare alături de familie sau prieteni
  *operațiile estetice menționate se pot face cadou altor persoane, sub formă de voucher, așadar sunt transmisibile. Valabilitatea premiului este de 6 luni de zile de la momentul în care ați fost anunțat drept câștigător. Valoarea premiului este de aprox. 20.000 lei , dar difera in functie de premiul ales. La această valoare se vor reține si taxările aferente ale statului (respectiv 20% din valoarea premiului pentru primii 10,000 lei și 25% pentru celelalte sume peste 10.000 lei). 

  Un alt premiu separat de cele de mai sus, se va acorda sub formă de premiu special – PENTRU CEA MAI FAINĂ postare / story despre locația noastră (preferabil în ton cu concursul nostru). Postarea trebuie să fie făcută public pe Instagram / Facebook.  Se iau în calcul toate postările  de pe perioada concursului. Ne rezervăm dreptul de a alege după propria considerație câștigătorul premiului special! Tu postează ceva fain și noi te vom premia!
  PS: premiul, este pe bune, și este destul de consistent, însă preferăm să-l ținem SECRET, până la finalizarea concursului. 

  Cum vom realiza desemnarea câștigătorilor?

  Extragerea se va efectua în cadrul unui EVENIMENT SPECIAL, cu un invitat surpriză (din showbiz-ul românesc), la maxim 3 zile distanță după încheierea perioadei de înscrieri. Desemnarea câștigătorului se va realiza prin tragere la sorți random (prin soft specializat / extragere) pe baza nr. seriei de bon transmisă de participant în formular. Se vor extrage 3 câștigători în ordine (1,2,3) iar primul extras va fi comunicat ca și câștigător al premiului cel mare. Dacă în termen de 48 ore de la comunicarea câștigătorului acesta nu își revendică premium, vom contacta cel de-al doilea extras și tot așa până vom desemna câștigătorul final.

  GDPR și protecția datelor

  Toate datele pe care le vom procesa prin intermediul formularului de înscriere se vor administra cu maximă diligență și în deplină siguranță! Datele furnizate de cei ce se vor înscrie la formular se vor folosi pentru desemnarea câștigătorului, pentru comunicarea dintre părți dacă este nevoie, pentru comunicări ulterioare în scop de marketing și publicitate și pentru a te informa orcazional de noi campanii / concursuri sau oferte disponibile la noi în locație. NU îți vom trmite mesaje de tip SPAM sau mesaje în mod repetat. Datele cu caracter personal nu se vor vinde sau transmite către alte terțe persoane fără acordul DVS. oferit în paralel printr-o solicitare din partea noastră, ca organizator. 
  Când spunem date cu caracter personal ne referim la: nume prenume, data nașterii, localitatea de domiciliu, adresa fizică, nr. de telefon, adresă de email, răspunsuri la unele întrebări și altele după caz.

  Aveți dreptul, conform legilor în vigoare, printr-o solicitare directă în scris sau prin telefon, să ne solicitați oricând să ștergem complet sau parțial orice date cu caracter personal pe care le avem în sistemele noastre cu referire la persoana dvs. Odată primită solicitarea dvs. în termen de maxim 3 zile lucrătoare ne vom asigura că datele furnizate sunt complet șterse din sistemele noastre / baza de date.
  Pentru acest tip de solicitări folosește datele de contact disponibile mai jos sau pe www.bulldogburger.ro

  Organizator: SC TIFFANY CASUAL GOURMET SRL  | Bulldog Burger Store.
  Tel contact: 0756 126 565 | Manager Locație.

  NOT A BURGER, A VOGUE

  Comanda Telefonic